Numer katalogowy | 165422 |
---|---|
Wymiary | 190 x 240 mm |
Okładka | miękka |
Ilość stron | 224 + 224 + 224 |
W komplecie:
• Kuchnia lekkostrawna. Najlepsze przepisy na przekąski, dania i desery w wersji light
Książka jest swego rodzaju kursem kulinarnym. Zawiera ponad 500 zdjęć, za pomocą których szczegółowo zilustrowano najlepsze przepisy kuchni lekkostrawnej. W poradniku znajdziemy podstawowe techniki przygotowania sosów, przekąsek, pierwszych i drugich dań oraz deserów.
• Ryby i owoce morza. Szkota gotowania krok po kroku
Książka jest swoistym kursem gotowania, w którym zostały omówione krok po kroku i zilustrowane na ponad 500 zdjęciach podstawowe techniki samodzielnego oczyszczania, filetowania i przyrządzania najlepszych potraw z ryb, mięczaków i skorupiaków.
• Do słoika i butelki. Pyszne nalewki i przetwory z owoców i warzyw
To niezwykle praktyczna i kolorowa książka kucharska, w której na 500 zdjęciach krok po kroku zaprezentowano najlepsze przepisy na przetwory w słoikach. W kolejnych rozdziałach omówiono przetwory warzywne, słodkie konfitury i nalewki.